woensdag 27 februari 2013

Maart roert zijn staart

Eind deze week begint maart! En maart roert zijn staart.
Geen idee wat ik daarmee wil zeggen, maar punt is dat de dagen langer beginnen te worden en we weer zin krijgen in de lente. 

Tijd om weer eens wat te gaan bewegen en sporten. Dan kun je eindelijk beginnen met je goede voornemen om te gaan sporten of meer te gaan sporten. Veel van ons hebben zich dat voorgenomen in januari, wanneer we weer fris en fruitig het nieuwe jaar in gaan. Maar ja genoeg redenen om niet te gaan beginnen, met als grootste afhaker; de sneeuw!!! Maar lieve mensen; die ligt er niet meer, dus hup uit die luie stoel en achter de tv vandaan. Lang leve uitzending gemist ;-)



En ja dat wintersporten is allemaal heel leuk; voor 1 week, maar dat geldt natuurlijk niet voor een heel jaar :-) Dit ben ik overigens, vorig jaar; niet bepaald elegant, maar ja beter dan in de spagaat languit gaan ;-)


Terug naar maart en hardlopen!
De eerste ladiesrun staat ook alweer op de planning. Extra goede reden om weer eens te beginnen met hardlopen. In ieder geval ga ik 24 maart naar Goes, waar de Zeeuwse ladiesrun plaats vindt. 5 en 10 kilometer, daar zit voor ons dames natuurlijk altijd een goede afstand bij. Dus nog een aantal weken om de eerste kilometertjes weer te gaan maken en om mee te doen in Goes!

Tot dan!


Check hier hoe laat en waar je aanwezig moet zijn: www.ladiesrungoes.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten